skip to Main Content

Bestuur

Onze stichting is erkend als  Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). ANBI-instellingen zetten zich in voor het algemeen belang en voeren een administratie waarin alle gelden, kosten en opbrengsten inzichtelijk zijn. Hierdoor weet u ook zeker dat uw donatie of sponsorbijdrage uitsluitend gebruikt zal worden voor onze doelstelling. Voor meer informatie over de ANBI-status: Klik hier

Maak kennis met onze bestuursleden

Stichting De Hond Kan De Was Doen heeft vijf bestuursleden, die zich geheel  belangeloos  inzetten voor de stichting en haar activiteiten. Het bestuur stelt het beleidsplan op en houdt zich bezig met het realiseren van de gezamenlijke doelen. Hier kunt u onze statuten lezen.

Philip Korff de Gidts, voorzitter

Al vele jaren ben ik docent Economie vmbo-havo-vwo, een vak dat ik al jaren met veel plezier en enthousiasme uitoefen. Daarnaast ben ik met minstens zo veel enthousiasme coördinator van de Maatschappelijke stage op het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede Graag werk ik vrijwillig als voorzitter voor de stichting De Hond Kan De Was Doen. Anita, mijn vrouw, heeft assistentiehond “Butler”, een heerlijke Labradoodle, waarmee haar leven ondanks de MS een stuk leefbaarder is. Dat gun ik nog veel meer volwassenen en kinderen. Een prachtig doel!

Bim Bensdorp, penningmeester

Getrouwd, 3 kinderen, 9 kleinkinderen. Econoom, gepensioneerd, oud-directeur bij Hoogovens, schrijver van bedrijfskundige artikelen en twee boeken. Ik heb al mijn hele leven wat met honden en de laatste 12 jaar ook wat met mensen met een beperking, onder andere als chauffeur op rolstoelbussen. Hond en mens met een beperking: daar zet ik mij graag voor in. Als penningmeester en fondsenwerver van onze stichting probeer ik daarvoor ook particulieren, bedrijven en organisaties enthousiast te krijgen.

Marjoleine van Unnik, secretaris

Hallo, ik ben Marjoleine, 54 jaar, samenwonend, 1 dochter (22 jaar) en al mijn hele leven dol op dieren, met
name honden en paarden. Daarnaast werk ik al bijna 35 jaar als secretaresse/ receptioniste/ managementassistente bij verschillende bedrijven in diverse branches. Het lijkt mij heel leuk om als secretaris mijn steen bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van Stichting De Hond Kan De Was Doen. Ik hoefde er ook niet lang over na te denken toen Philip mij vroeg om toe te treden tot het bestuur. Na de kennismaking met Anita en Butler was ik definitief ‘om’, wat een prachtige stichting!

Ries Lit, Social Media

Met veel plezier en toewijding zet ik mij voor 100% in als Social Media medewerker voor De Hond Kan De Was Doen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te voorzien van een assistentiehond. Daar hebben wij uw steun bij nodig! Mijn werkkring is zelfstandig ondernemer.

Ella Breij, Algemeen bestuurslid

Ik woon met mijn man en onze 3 honden in Oudewater. Ik werk in mijn bedrijf “metElla” als professional organizer voor zowel zakelijke als particuliere klanten en als zzp’er in de zorg voor klanten met PGB, via WMO en in de palliatieve zorg via Attenza.  We hebben samen 4 kinderen en 4 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn muziek, wandelen, zwemmen en bridgen. Ik ben graag maatschappelijk betrokken en daarom zet ik mij graag in voor Stichting De Hond Kan De Was Doen.

Back To Top