Ga naar hoofdinhoud

Bestuur

Onze stichting is erkend als  Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). ANBI-instellingen zetten zich in voor het algemeen belang en voeren een administratie waarin alle gelden, kosten en opbrengsten inzichtelijk zijn. Hierdoor weet u ook zeker dat uw donatie of sponsorbijdrage uitsluitend gebruikt zal worden voor onze doelstelling. Voor meer informatie over de ANBI-status: Klik hier

Maak kennis met onze bestuursleden

Stichting De Hond Kan De Was Doen heeft vijf bestuursleden, die zich geheel  belangeloos  inzetten voor de stichting en haar activiteiten. Het bestuur stelt het beleidsplan op en houdt zich bezig met het realiseren van de gezamenlijke doelen. Hier kunt u onze statuten lezen.

Philip Korff de Gidts, voorzitter

Vele jaren was ik docent Economie vmbo-havo-vwo, een vak dat ik al jaren met veel plezier en enthousiasme heb uitgeoefend. Inmiddels ben ik met pensioen. Daarnaast was ik met minstens zo veel enthousiasme coördinator van de Maatschappelijke stage op het Revius Lyceum in Wijk bij Duurstede Graag werk ik vrijwillig als voorzitter voor de stichting De Hond Kan De Was Doen. Anita, mijn vrouw, heeft  assistentiehond “Twinkel”, waarmee haar leven ondanks de MS een stuk leefbaarder is. Dat gun ik nog veel meer volwassenen en kinderen. Een prachtig doel!

Mirjan de Heus, penningmeester

Sinds januari 2023 ben ik als penningmeester lid van het bestuur van Stichting De Hond Kan De Was Doen. Een hele mooie stichting die zich inzet voor mensen met een beperking. Ik hoop een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan het uitbouwen van de activiteiten van de stichting. En natuurlijk waak ik over de zo belangrijke penningen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als directielid/bestuurssecretaris van Aafje, ouderenzorg in Rotterdam. Ik ben woonachtig in Driebergen-Rijsenburg en ik ben afkomstig uit Wijk bij Duurstede. Als hobby’s kook ik graag en houd ik van reizen, hardlopen, het maken van (berg-) wandelingen en lezen.’

Alexandra Bone, secretaris

Met mijn ervaring als bestuurder en bestuurssecretaris en daarnaast mijn bedrijfskundige achtergrond, hoop ik als secretaris een bijdrage te kunnen leveren aan de fantastische stichting De Hond Kan De Was Doen. Een band met een dier, maar speciaal met een hond, draagt bij aan levensvreugde en -geluk en zelfs aan een betere gezondheid. Een assistentiehond verbetert daarbij de kwaliteit van het leven en maakt het vaak mogelijk dat mensen dingen kunnen doen die ze anders nooit voor mogelijk hadden gehouden.  Dat ik middels deze stichting hieraan ook mijn steentje kan bijdragen is een prachtige kans en ik zet mij dan ook graag hiervoor in!

Ries Lit, Social Media

Met veel plezier en toewijding zet ik mij voor 100% in als medewerker voor de sociale media van Stichting De Hond Kan De Was Doen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen met een beperking te voorzien van een goed getrainde assistentiehond. In bepaalde gevallen financieren wij als stichting de opleidingskosten. Daar hebben wij uw steun bij nodig! In mijn werkzaamheden ben ik zelfstandig ondernemer.

Ella Breij, Algemeen bestuurslid

Ik woon met mijn man en onze 3 honden in Oudewater. Ik werk in mijn bedrijf “metElla” als professional organizer voor zowel zakelijke als particuliere klanten en als zzp’er in de zorg voor klanten met PGB, via WMO en in de palliatieve zorg via Attenza.  We hebben samen 4 kinderen en 4 kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn muziek, wandelen, zwemmen en bridgen. Ik ben graag maatschappelijk betrokken en daarom zet ik mij graag in voor Stichting De Hond Kan De Was Doen.

Back To Top