Ga naar hoofdinhoud

Van elke euro een zo groot mogelijk deel direct ten goede laten komen van het doel: in ons geval het financieren van de teamtraining van mensen met een fysieke of psychische beperking met hun assistentiehond.

De 7 sterke punten van onze stichting

Pebbles wordt PTSS hond

 

  1. Door de samenwerking met geaccrediteerde hondenscholen staan wij voor een kwalitatief hoogwaardige opleiding van mens en hond, met de juiste nazorg gedurende het werkende leven van de assistentiehond.
  2. Anders dan bij andere hulphondenscholen vindt de opleiding plaats in én vanuit de thuissituatie van de persoon met beperking.
  3. De kosten van door ons ondersteunde opleidingen zijn zeer marktconform.Wij hebben geen gebouwen, auto’s en andere overheadkosten.
  4. Als stichting zijn wij onafhankelijk en werken we volledig met vrijwilligers.
  5. Elke euro wordt goed besteed. De stichting beschikt over het ANBI- en CBF-keurmerk. Tevens zijn wij lid van GoedeSDoelenNederland.
  6. Onze cijfers en administratie worden periodiek (tenminste jaarlijks) door een registeraccountant gecontroleerd. Onze jaarstukken worden bij het CBF gepubliceerd en staan op onze website.
  7. Stichting De Hond Kan De Was Doen is vaak de laatste strohalm voor mensen met een beperking (kinderen en volwassenen), die elders nul op het rekest krijgen voor de vergoeding van de training van hulphond en baasje.
Back To Top