Ga naar hoofdinhoud

Stichting De Hond Kan De Was Doen is een Erkend Goed Doel. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Daarop wordt toegezien door het CBF. Zo weet u zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen.

Ons CBF-Erkenningspaspoort

Voor elk erkend goed doel heeft het CBF een Erkenningspaspoort samengesteld. Ook voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Daarin staat beschreven wie we zijn, waarvoor wij ons inzetten, hoe we aan onze middelen komen en wat er met uw bijdragen is gedaan.

Elk erkend goed doel is verplicht het Erkenningspaspoort op de website te vermelden. Ons Erkenningspaspoort is te vinden in het Register Erkende Goede Doelen. Via deze link kunt u ons CBF-Erkenningspaspoort als PDF opvragen.

 

Bekijk de Socutera-spot over CBF – YouTube >>

Goede Doelen Gids

De Goede Doelen Gids geeft informatie over de fiscale wetgeving en verschillende manieren van nalaten en schenken. Daarnaast bevat de gids beschrijvingen van de missie en de activiteiten van 203 goede doelen. Voor alle goede doelen in de gids geldt dat zij een Erkend Goed Doel zijn (CBF erkend). De gids wordt uitgegeven door Goede Doelen Nederland, de brancheorganisatie van goede doelen.

De gids geeft informatie over de verschillende mogelijkheden van schenken en nalaten en de fiscale voordelen die daarbij horen. Daarnaast bevat de gids een beknopte beschrijving van de missie van al onze leden én hun contactgegevens. De gedrukte versie van de Goede Doelen Gids wordt actief verspreid onder alle notariskantoren en estateplanners in Nederland. Zo hebben zij actuele informatie om hun cliënten te informeren over schenken en nalaten aan goede doelen.

Stichting De Hond Kan De Was Doen is opgenomen in de Goede Doelen Gids. Onze pagina vindt u onder het hoofdstuk ‘Welzijn’ op pagina 80.

Op deze pagina kunt u de goede Doelen Gids downloaden (8 MB) >>

 

Back To Top