skip to Main Content

13 oktober: Wijkse Dijkenloop voor het goede doel

Op zondag 13 oktober vindt de jaarlijkse Wijkse Dijkenloop plaats. Dit loopevenement van 5 of 10 kilometer is op de dijk tussen Amerongen en Wijk bij Duurstede. De lopers kunnen genieten van een schitterend uitzicht. Dit keer heeft de organisatie zich verbonden aan Stichting De Hond Kan De Was Doen. De Wijkse Dijkenloop zet zich graag in voor dit goede doel en hoopt op zondag 13 oktober een mooi bedrag te kunnen schenken aan Stichting De Hond Kan De Was Doen.

De Wijkse Dijkenloop wordt georganiseerd door de gelijknamige Stichting Wijkse Dijkenloop. De doelstelling is het promoten van de loopsport in en rondom Wijk bij Duurstede door het organiseren van loopevenementen. Dit gebeurt met veel plezier vanuit een persoonlijke passie voor de loopsport. ‘Met onze organisatie en vrijwilligers willen wij alle deelnemers een mooie ervaring bezorgen,’ zo staat op de website van de stichting te lezen. Het bestuur van de stichting bestaat uit Patricia Schuur (voorzitter), Ria Sprang (secretaris) en Erik Klaassens (penningmeester).

De inschrijving voor de Wijkse Dijkenloop is gestart.  Kijk op de website. Ook voor de mogelijkheden om een bijdrage als vrijwilliger te leveren. Want de Wijkse Dijkenloop kan niet plaatsvinden zonder de inzet van vrijwilligers. Meer info via info@wijksedijkenloop.nl.

Stichting De Hond Kan De Was Doen hoopt uiteraard op een mooie opbrengst van zoveel mogelijk deelnemers. Uiteraard wensen we iedereen op 13 oktober heel veel succes!

 

 

Back To Top