Ga naar hoofdinhoud

Violenactie “De Kleine Prins” 

Alle kinderen van Patioschool “De Kleine Prins” in de Bilt luisterden aandachtig naar Anita’s presentatie samen met Butler. Ademloos keken ze naar de filmpjes met Butler waar ze zagen hoe Butler thuis helpt bij de dingen die Anita niet of niet zo goed zelf kan.

De kinderen hebben een “violenactie” gehouden waarbij zij de deuren in De Bilt langs zijn gegaan om te vragen of buurtbewoners, familie en vrienden viooltjes wilden bestellen. In april kwam het schoolplein helemaal vol te staan met viooltjes, een vrolijk en kleurrijk geheel! De ene helft van de opbrengst was bestemd voor het goede doel, stichting De Hond Kan De Was Doen en de andere helft voor een nieuwe muziekinstallatie voor de school.

De opbrengst was boven verwachting met maar liefst € 1140,00! We waren allen enorm verrast, blij en dankbaar. De kinderen overhandigden de zelf gemaakte cheque, waarop zelfs de logo’s van de school en de stichting niet ontbraken.  Aram, het hoofd van de school deed een mooi woordje voor iedereen.

Philip, onze voorzitter, nam de cheque in ontvangst en bedankte iedereen hartelijk namens ons bestuur; de kinderen, leraren én de ouderraad voor deze grandioze en fleurrijke actie met het mooie eindbedrag voor de stichting.

Back To Top