Ga naar hoofdinhoud

Tour de Woef: geslaagde autotour met opbrengst van 575 euro

Deelnemers, organisatie en Stichting De Hond Kan De Was Doen kunnen terugkijken op een zeer geslaagde Tour de Woef, een autotocht voor mens en hond door Midden-Nederland. De tocht werd georganiseerd door de vier studenten Thomas, Mateo, Jelmer en Siem van het Creative College van het ROC Midden-Nederland. De opbrengst, een bedrag van 575 euro, was voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Start en finish van de tour waren bij Garage Beijer in Wijk bij Duurstede. Voorzitter Philip Korff De Gidts doet verslag.

V.l.n.r. Jelmer, Siem, Thomas en Mateo, de vier organisatoren van de Tour de Woef.

‘Zondag 25 juni, 9.30 uur al 30 graden en de deelnemers aan Tour de Woef verzamelen zich rond Garage Beijer in Wijk bij Duurstede. De vier studenten van het ROC Creative College zijn druk met broodjes smeren, het opzetten van de startboog, het klaar leggen van de QR code voor de route en het vullen van de koffie- en theekannen. Zenuwachtig voor de tour. Elf deelnemende auto’s en vijf honden (het was ook geen hondenweer) waren er bij de start. Ook de leraressen van de studenten deden mee, erg leuk voor de jongens!

De route was uitgezet in Midden Nederland, richting Arnhem, door bossen, de heuvelrug en langs de Ginkelse Heide. Drie stops en plaspauzes hadden de studenten bedacht. Bij elke stop was er een verrassing voor de 25 deelnemers. Goodybags van sponsoren, met lekkers en zelfs ook voor de honden. De mooiste plaatsen in de bossen werden opgezocht, wat heerlijk schaduwrijk was.

Bij restaurant Juffrouw Tok is er koffie gedronken en rond 14.00 uur kwam de stoet aan auto’s weer terug bij de finishboog in Wijk bij Duurstede. Daar volgde het aanbieden van de cheque:  het bedrag wat de autotocht opleverde was 575 euro!  Fantastisch!

 

Sponsoren, Marc Berntssen, Discus van Leeuwen, Garage Beijer, The Read Shop: bedankt!

Thomas, Mateo, Jelmer en Siem bedankt voor dit mooie en goed georganiseerde evenement!’

 

Back To Top