Ga naar hoofdinhoud

Stichting De Hond Kan De Was Doen doet mee aan de SupportActie

De SupportActie is een nationale loterij waarmee Nederlandse verenigingen, organisaties, goede doelen, stichtingen en instellingen fondsen werven. Door de verkoop van loten aan Supporters, genereren de deelnemende organisaties extra structurele inkomsten, waarmee zij hun doelstellingen kunnen behalen. Ook Stichting De Hond kan De Was Doen doet mee.

Nationale Stichting Grote Clubactie

De SupportActie wordt georganiseerd door de Nationale Stichting Grote Clubactie, die ook verantwoordelijk is voor de in 1972 opgerichte en landelijk bekende Grote Clubactie. In 1999 is de SupportActie opgericht om nog meer te kunnen doen voor het verenigingsleven en voor de fondsenwerving in Nederland. De SupportActie loterij loopt het hele jaar door en heeft elk kwartaal een trekking. Vrijwilligers of wervers van de deelnemende organisaties en verenigingen werven zoveel mogelijk supporters om deel te nemen aan de loterij, om zo fondsen voor hun maatschappelijke activiteiten te realiseren.

Hoe werkt het?

Supporters machtigen de SupportActie om een bedrag van € 5,50 per lot, per trekking af te schrijven van hun bankrekening. De Supporters van alle deelnemende organisaties spelen mee in de trekkingen van de SupportActie. De SupportActie maakt na elke trekking € 4,40 per lot (80%) over op de rekening van de door de supporter gesteunde organisatie, zoals Stichting De Hond Kan De Was Doen. De Supporter ziet zijn lotnummer op zijn bankafschrift en maakt daarmee kans op prachtige prijzen. De overige 20% gebruikt de SupportActie voor het organiseren van de loterij en het prijzenpakket.

De trekkingen

Er zijn vier trekkingen per jaar. Deze vinden plaats na afloop van ieder kwartaal. De Supporter kiest zelf voor een deelname met één of met vier trekkingen per jaar. Met hoe meer loten de Supporter meespeelt, des te groter is de bijdrage voor het gekozen goede doel, de vereniging of de stichting én de kans op een prijs. Winnaars worden door de SupportActie geïnformeerd welke prijs ze hebben gewonnen en hoe deze wordt uitgereikt.

Meer info

SupportActie website >>

Pagina Stichting De Hond Kan De Was Doen >>

Supporter worden van Stichting De Hond Kan De Was Doen >>

 

 

Back To Top