skip to Main Content

Steunen via een periodieke gift: is dat iets voor u?

Stichting De Hond Kan De Was Doen werft fondsen voor de opleiding van hulphonden of assistentiehonden in de thuissituatie. Zo’n opleiding is kostbaar en in veel gevallen niet op te brengen voor de betrokkene. Vaak hebben de zorgverzekeraar en de betreffende gemeente al nul op het rekest gegeven door een aanvraag voor financiële steun af te wijzen. Als stichting zijn wij voor deze mensen de laatste strohalm. Wij willen zoveel mogelijk mensen helpen, maar zijn daarvoor wel afhankelijk van de financiële steun van u.

U kunt ons helpen met een eenmalige gift of donatie, maar het is ook mogelijk ons via een periodieke gift te helpen. Het gaat hierbij om een vijfjaarlijkse periodieke gift zonder drempel. Dit houdt in dat uw gift voor 100% aftrekbaar is voor de inkomstenbelasting. Er geldt in dit geval geen drempel.

Op de website van de Belastingdienst leest u exact hoe dit werkt en wat het verschil is tussen een gewone en een periodieke gift.

Of download de brochure over dit onderwerp via https://download.belastingdienst.nl/belastingdienst/docs/overeenkomst_period_gift_in_geld_ib0802z3fol.pdf

Overweegt u een nieuw Goed Doel te helpen?
Denk dan aan Stichting De Hond Kan De Was Doen. Wij zijn een erkend goed doel met ANBI-status en we beschikken over het CBF Keurmerk.

 

Back To Top