skip to Main Content

Pien en Marte organiseren sponsorloop voor De Hond Kan De Was Doen

Pien en Marte, maatschappelijke stagiaires van Revius Wijk bij Duurstede, hebben onze stichting als goed doel gekozen. In februari hebben zij onze stichting ook vertegenwoordigd op de Ondernemersbeurs en al geld ingezameld. Mensen konden tegen betaling zich laten portretteren naast assistentiehond Butler op een heus schilderij.

Presentatie van de plannen

De sponosrloop was op donderdag 16 mei 2019 in het stadspark in Wijk bij Duurstede. De opbrengst wordt binnenkort bekend gemaakt en officieel overhandigd aan Stichting De Hond Kan De Was Doen.

Pien en Marte op de Ondernemersbeurs

Een heel mooi initiatief

Het team van Christelijke Basisschool De Wegwijzer

Stichting De Hond Kan De Was Doen is erg blij met de medewerking van De Wegwijzer. ‘Anita en ik wonen al vele jaren in Wijk bij Duurstede en dat maakt het makkelijker om bij het evenement en de organisatie aanwezig te zijn,’ aldus Philip Korff De Gidts.

‘De kinderen kennen Anita veelal van het tegenkomen onderweg. Zij ervaren zo al een beetje wat een assistentiehond is, als je – zoals Anita – in een rolstoel zit. Anita vertelt ook regelmatig onderweg aan de kinderen over Butler. Met hulp van Butler is Anita een stuk zelfstandiger. Ik kan daardoor bijvoorbeeld mijn vak als docent Economie aan het Revius in Wijk bij Duurstede blijven uitoefenen.’Meer info over De Wegwijzer: https://www.wegwijzer-wbd.nl

Back To Top