Ga naar hoofdinhoud

Pien en Marte organiseren sponsorloop voor De Hond Kan De Was Doen

Pien en Marte, leerlingen van Revius Wijk bij Duurstede, kozen voor hun maatschappelijke stage onze stichting als goed doel. Zo hebben zij in februari onze stichting vertegenwoordigd op de Ondernemersbeurs en daar geld ingezameld. Mensen konden tegen betaling zich laten portretteren naast assistentiehond Butler op een heus schilderij.

Sponsorloop voor Stichting De Hond Kan De Was Doen

Ook hebben ze een sponsorloop georganiseerd voor kinderen van de basisschool De Wegwijzer in Wijk bij Duurstede. De sponsorloop was op 16 mei 2019 in het stadspark in Wijk bij Duurstede. De opbrengst was uiteindelijk ruim € 2.800!

Pien en Marte op de Ondernemersbeurs

Een heel mooi initiatief

Het team van Christelijke Basisschool De Wegwijzer

Stichting De Hond Kan De Was Doen was erg blij met de inzet van Pien en Marthe en met de medewerking van De Wegwijzer. ‘Anita en ik wonen al vele jaren in Wijk bij Duurstede en dat maakt het makkelijker om bij het evenement en de organisatie aanwezig te zijn,’ aldus voorzitter Philip Korff De Gidts.

‘De kinderen kennen Anita veelal van het tegenkomen onderweg. Zij ervaren zo al een beetje wat een assistentiehond is, als je – zoals Anita – in een rolstoel zit. Anita vertelt ook regelmatig onderweg aan de kinderen over Butler. Met hulp van Butler is Anita een stuk zelfstandiger. Ik kan daardoor bijvoorbeeld mijn vak als docent Economie aan het Revius in Wijk bij Duurstede blijven uitoefenen.’Meer info over De Wegwijzer: https://www.wegwijzer-wbd.nl

Back To Top