skip to Main Content

Fondsen werven via verkoop vouchers autowassen

Een groep studenten van het ROC Midden-Nederland organiseert op zaterdag 1 juni aanstaande in Utrecht het WOEF Festival. Doel: het werven van fondsen voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Dat doen ze door het verkopen van vouchers om je auto te laten wassen bij BOB Autowas in Utrecht Overvecht.

Studenten van het ROC Midden-Nederland organiseren op 1 juni het WOEF Festival.

De groep studenten bestaat uit Aylin Remkes, Marleen Koot, Iris Groenendijk, Chiara Deggens, Eva Peucker, Louise van Selm, Zoë Boonman, Thomas Wolvers en Nadia Baljet. Ze studeren aan het Creative College of volgen de opleiding Evenementenorganisatie.

WOEF Festival: 1 juni 2019

In het kader van hun opleiding organiseren ze op 1 juni in Utrecht als project het WOEF Festival. Bij het WOEF Festival gaat het er vooral om dat mensen hun auto laten wassen voor het goede doel om daarmee geld in te zamelen voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. De opbrengsten van de actie worden gebruikt om zoveel mogelijk teamtrainingen van mens en hulphond mogelijk te maken. ‘Het overkoepelende thema is superhelden, want de hulphonden zijn superhelden in onze ogen!’

Auto’s wassen voor het goede doel

De actie vindt plaats bij BOB Autowas in Utrecht, gevestigd aan de Esmoreitdreef 1A (Overvecht). Het belooft een waar spektakel te worden en er is op 1 juni bij BOB Autowas veel te beleven.

Help mee, laat uw auto op 1 juni wassen bij BOB Autowas in Utrecht Overvecht en steun de financiering van teamtrainingen van mens en dier voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Alvast bedankt!

Back To Top