skip to Main Content

Fondsen werven via de verkoop van vouchers voor autowassen

Een groep studenten van het ROC Midden-Nederland organiseerde op zaterdag 1 juni 2019 in Utrecht het WOEF Festival, wassen of een feestje! Doel: het werven van fondsen voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Dat deden ze door het verkopen van vouchers om je auto te laten wassen bij BOB Autowas in Utrecht Overvecht.

Studenten van het ROC Midden-Nederland organiseren op 1 juni het WOEF Festival.

De groep studenten bestaat uit Aylin Remkes, Marleen Koot, Iris Groenendijk, Chiara Deggens, Eva Peucker, Louise van Selm, Zoë Boonman, Thomas Wolvers en Nadia Baljet. Ze studeren aan het Creative College of volgen de opleiding Evenementenorganisatie.

WOEF Festival, wassen of een feestje: 1 juni 2019

In het kader van hun opleiding organiseerden ze op 1 juni in Utrecht als project het WOEF Festival, wassen of een feestje! ‘Kom jij de auto wassen, genieten van een feestje en gezelligheid? Was je auto en geniet van een heerlijk optreden op je achterbank.’

Bij het WOEF Festival gaat het er vooral om dat mensen hun auto laten wassen voor het goede doel om daarmee geld in te zamelen voor Stichting De Hond Kan De Was Doen.

Voor dit evenement verkopen de studenten vouchers voor 10 euro die een wasbeurt van 16 euro waard is.

De opbrengsten van de actie worden gebruikt om zoveel mogelijk teamtrainingen van mens en hulphond mogelijk te maken. ‘Het overkoepelende thema is superhelden, want de hulphonden zijn superhelden in onze ogen!’

 

Back To Top