Ga naar hoofdinhoud

Promo’s via Socutera op 40 lokale zenders

Als Erkend Goed Doel zijn we voortdurend op zoek naar middelen om onze doelen, het opleiden van assistentiehonden voor mensen met een beperking, mogelijk te maken. Ook naamsbekendheid is daarbij belangrijk. Daarvoor zetten we ook reclamespots of promo’s in, zowel op tv als radio. We doen dit bewust via de lokale zenders. Vanaf juni zijn onze spots regelmatig te horen via de lokale en regionale zenders. Dit doen we via Socutera.

Socutera

De stichting Socutera krijgt van de NPO gelegenheid om goede doelen bij het Nederlandse publiek in beeld te brengen. Het bijzondere van Socutera is dat zij geen programma’s maakt, maar slechts korte promo’s voor goede doelen uitzendt. Socutera staat overigens voor Sociale en Culturele Televisie en Radio.

Help mee

Hoort of ziet u onze promo, neem dan eens een kijkje op onze website om meer te weten te komen over het belang van goed opgeleide assistentiehonden voor mensen met een fysieke of psychische beperking en wat wij voor deze mensen kunnen betekenen. Want de wachtlijst is groot. Voor veel mensen die we steunen met de opleiding van hun hond zijn wij de laatste strohalm omdat eerdere aanvragen bij instanties als de gemeente (WMO) of de zorgverzekeraar zijn afgewezen.

 

Back To Top