Ga naar hoofdinhoud

Prachtige gift van Kringloop Krimpen aan den IJssel

Stichting De Hond Kan De Was Doen ontving onlangs een prachtige gift van €  6.545. Dat gebeurde bij de kringloopwinkel in Krimpen aan den IJssel. Voorzitter Philip Korff de Gidts nam de cheque in ontvangst van wethouder Kirsten Jaarsma van Krimpen aan den IJssel.

Stichting Kringloop Krimpen aan de IJssel ontving op 17 februari 2024 35 goede doelen om de opbrengst van de winkel te verdelen! Fantastische manier om het effect van de kringloopwinkel met 48 vrijwilligers te laten zien! Ze waren er ook allemaal!

Voorzitters, bestuursleden van de goede doelen liepen wat zenuwachtig heen en weer tot het moment waarop Wethouder Kirsten Jaarsma van Krimpen aan den IJssel het woord nam met 35 A4-enveloppen onder haar arm!

Ieder mocht op afroep zijn envelop ophalen en uiteindelijk kwam het sein; 3,2,1 Open Maken !

Veel kreten van vreugde gingen over het plein bij de kringloopwinkel! Wat een bedragen! Er bleek een bedrag € 90.000,- verdeeld te zijn via de cheques voor de geselecteerde goede doelen!

Voor onze stichting een opsteker zo aan het begin van het jaar want we willen dit jaar weer heel wat geld verzamelen om de wachtlijst voor de opleiding van assistenten korter te maken!!!

Dank aan alle vrijwilligers van de Kringloop! Voorzitter Philip Korff de Gidts gaf het bestuur van de winkel een ingelijst Certificaat MVO, want dit is nou echt Maatschappelijk Verantwoord Ondersteunen wat ze in Krimpen doen!

 

 

Back To Top