Ga naar hoofdinhoud

Prachtig nieuws hebben we over Pien en Jayzy

Prachtig nieuws hebben we over Pien en Jayzy. De opleiding vordert goed.
Jayzy is een zeer snelle leerling, en Pien doet niet voor haar onder.
Wij zijn super blij dat we mogen melden dat er een belangrijk resultaat is ge-boekt. Pien slaapt nu door dankzij Jayzy. Echt fantastisch werk van Assistentiehond-Nederland . Door hun professionele inzet krijgen zowel Pien als haar ouders hun broodnodige nachtrust.

Het is een belangrijk doel wat de ouders van Pien voor ogen hadden toen ze nadachten over oplossingen voor de onrustige nachten. Pien werd wel 20 – 30 keer heel bang wakker ’s nachts.

Het was mede hierom dat zij heel graag een hulphond wilden inzetten voor Pien. Die vele angstige momenten die Pien had is dankzij Jayzy nu terug gebracht naar vier keer per nacht. En dat zijn de momenten dat Pien ge-draaid moet worden in bed.

Jayzy geeft Pien zoveel veiligheid dat ze alleen in haar kamertje durft te sla-pen. Dat was heel anders voordat Jayzy kwam. Nu voelt Pien zich blij en valt ze in slaap met haar trouwe maatje bij zich. Als ze haar ogen open doet, ziet ze als eerste Jayzy en weet ze dat ze veilig is.
Geen paniek meer, maar blijheid.

Om te zorgen dat Pien zich overal op haar gemak voelt met Jayzy oefenen ze ook op allerlei lokaties. De winkels komen ook regelmatig aan de beurt en in de Ikea was het goed toeven. Een uitstekende omgeving voor toffe leerspelle-tjes, voor het vrolijke team Pien en Jayzy.

Back To Top