Ga naar hoofdinhoud

20.000 posters door heel Nederland

Als Stichting De Hond Kan De Was Doen proberen we op vele manieren aan de weg te timmeren om zoveel mogelijk geld op te halen voor het financieren van teamtrainingen van mensen met een handicap en hun assistentiehond. Jaarlijks komen onze posters op zo’n 20.000  adressen in Nederland komen te hangen om de naamsbekendheid van Stichting De Hond kan De Was Doen te vergroten en om meer exposure te krijgen.

Bij huisartsen, apotheken, fysio’s, dierenartsen, buurthuizen, woon-zorgcentra, GGD’s, revalidatiecentra

De plaatsen waar de posters komen te hangen, zijn apotheken, huisartsen-, tandartsen-, psychologen- en fysiotherapiecentra, dierenartsen, buurthuizen, logopediepraktijken, woon-zorgcentra, instellingen voor maatschappelijk werk, welzijnsinstellingen en GGD’s.

Ook bedrijven die ons sponsoren hangen de poster op in hun bedrijfsruimten. Dat betekent voor ons extra aandacht en daar zijn we blij mee.

Help mee de wachtlijst kleiner te maken

Veel van deze acties worden mogelijk gemaakt door de organisatie en sponsoring van BTC. We zijn erg blij met de jarenlange samenwerking met BTC-sponsoring. Door de acties van Willem Pouwels van BTC-sponsoring merken wij dat er meer aanvragen bij ons binnenkomen voor assistentiehonden en dat betekent dat we de plicht hebben de wachtlijst zo kort mogelijk te houden. Want de vraag overstijgt het aanbod ruimschoots.

De druk is groot. Wij zijn dan ook blij met elke financiële steun! Ons mooie werk, wat er voor zorgt dat kinderen- en volwassenen met beperking in thuissituatie een assistentiehond kunnen trainen, kan daardoor groeien!

Via de doneer-pagina kunt u ons helpen de wachtlijst te verkorten.

 

Back To Top