Ga naar hoofdinhoud

Nina en Mare streden op tv voor Stichting De Hond Kan De Was Doen

Nina en Mare zijn hartsvriendinnen. Ze deden mee aan de Beste Vrienden Quiz van Zapp (NPO3). De helft van de euro’s die ze hebben gewonnen, ging naar Stichting De Hond Kan De Was Doen. Een geweldig initiatief van Nina en Mare! De uitzendingen waren te zien op 3, 4 en 5 juni 2019.

Beste vriendinnen Mare en Nina speelden geld bij elkaar voor Stichting De Hond Kan De Was Doen.

Beste vriendinnen
‘We vinden Stichting De Hond Kan De Was Doen een heel mooi doel,’ liet Nina weten. ‘Mare en ik zijn beste vriendinnen en een tijdje terug besloten we mee te doen aan de Beste Vrienden Quiz van Zapp. Daarbij moest je een goed doel bedenken om de helft van het opgehaalde geld aan te geven. Wij hadden jullie stichting gekozen en hebben €90 euro opgehaald! Ik denk dat het al is overgemaakt naar jullie bankrekening. Ik hoop dat jullie er blij mee zijn.’

Wij zijn inderdaad heel blij met de donatie van Nina en Mare. En we vinden het heel leuk dat de meiden onze stichting als goed doel hebben gekozen.

Nina en Mare speelden ontzettend goed. Ze deden aan drie afleveringen mee. De uitzendingen met Nina en Mare waren op 3, 4 en 5 juni 2019 op tv te zien.

Kijk hier de afleveringen van 3, 4 of 5 juni terug >>

Weten hoe de Beste Vrienden Quiz werkt? Kijk op de website van ZAPP.

Back To Top