Ga naar hoofdinhoud

Marlies en Roxy gaan gestaag door met hun opleiding

Marlies en haar assistentiehond Roxy gaan gestaag door met trainen. Ze zijn samen een van de veertien teams die we als Stichting De Hond Kan De Was Doen op dit moment ondersteunen met hun opleiding. Marlies liet ons onlangs weten hoe het gaat en wat hun voortgang is. Na de zomer staat de basistest in het vooruitzicht. Dat is een eerste mijlpaal.

‘Alweer meer dan een jaar geleden ben ik de trotse eigenaar van mijn hond Roxy. In het voorjaar van 2021 woonde Roxy tijdelijk bij haar gastgezin. Ik ben een poosje terug dan ook bij Inge en Jick van haar gastgezin langs gegaan om hen nogmaals te bedanken. In het voorjaar van 2021 had Roxy last van de pollen buiten. Gelukkig is dit nu niet meer zo, het was dus echt iets waar ze al overheen is gegroeid.

Langzaam, maar gestaag voorwaarts

De training van Roxy en mij gaat goed. Langzaam maar gestaag gaan we vooruit.

Afgelopen tijd heeft Roxy ook weer genoeg sociale situaties meegemaakt, zoals een bezoek aan terrasjes/cafés, meegaan in de de bus en een lotgenotencontactdag vanuit de Ataxie-vereniging.

De basistest: een spannend moment

Na de zomer staat de basistest voor ons gepland, daarvoor zijn we hard aan het trainen. Onze instructeur zegt dat we steeds meer een team worden en dat we goed ons best doen.

Wij gaan zo door :)’

 

Back To Top