Ga naar hoofdinhoud

Laura: ‘Ik gun het iedereen om een maatje voor het leven te krijgen’

Laura en Tiba zijn samen één van de teams die we financieel ondersteunen met hun teamtraining. De eerste grote stap in het opleidingstraject is gehaald: Laura en Tiba zijn geslaagd voor de basistest. Laura is er superblij mee. ‘Wat ben ik trots om te vertellen dat deze knapperd geslaagd is voor de basistoets hulphond! Nog even wachten op het certificaat, maar Tiba is geslaagd!🥳 We hebben er hard aan gewerkt samen en het is gelukt.🫶 Nu starten we met de teamtraining waarin zij specifieke dingen gaat aanleren om mij te helpen, maar ik vind haar nu al een fantastische hulphond!!😉💓🐾🙌’

‘De basistrainingen die we tot nu toe hebben gehad, zijn gericht op de basisvaardigheden van iedere hulphond. En de teamtrainingen worden op mijn individuele behoeften aangepast om Tiba te leren mij helpen in het dagelijkse leven. De basistest zou begin juli al worden afgenomen, maar dat ging toen niet door vanwege een heftige storm die over het land raasde. In augustus ging het gelukkig wel door. We hebben nog even kunnen oefenen en dat is ook wel weer fijn.’

De band tussen Laura en Tiba wordt steeds sterker

De oefeningen gaan goed en Tiba en Laura krijgen een steeds sterkere band. ‘Ze heeft al veel geleerd het afgelopen jaar met BultersMekke en ook ik leer iedere keer weer bij als we een training hebben gehad.’ In oktober zijn Laura en Tiba voor het eerst met het vliegtuig op vakantie geweest . Ook voor Tiba was dit de eerste keer.  ‘Tiba is een hele rustige hond die zich goed gedraagt als we aan het oefenen zijn in de winkels of op een terrasje en in de zomer hebben we veel kunnen oefenen.’

‘Ik ben super blij met alles wat we al hebben bereikt en Tiba is niet meer weg te denken uit mijn leven. Ik gun het iedereen om een fantastische hulphond en maatje voor het leven te krijgen!’

Tiba geslaagd voor de basistest.

 

Back To Top