Ga naar hoofdinhoud

Goed Hart Keurmerk voor Stichting De Hond Kan De Was Doen

Het Goed Hart Keurmerk is voor bedrijven en organisaties met een Hart. Het keurmerk kun je niet kopen, maar moet je verdienen. Het is gratis, omdat de organisatie achter het keurmerk graag bedrijven en organisaties willen helpen. ‘En omdat wij onafhankelijk willen blijven,’ aldus de organisatie achter het keurmerk.

Het bestuur van Stichting De Hond Kan De Was Doen werd eerder dit jaar benaderd of wij ook over het Goed Hart Keurmerk zouden willen beschikken. Het beoordelingstraject van een paar maanden pakte positief uit, we voldoen aan de eisen, zodat Stichting De Hond Kan De Was Doen nu ook één van de “helden” van het keurmerk is.  De organisatie kent heel bewust geen leden, maar spreekt over helden. Het Keurmerk motiveert bedrijven om goede doelen te steunen, want dat heeft ook positieve gevolgen voor de bedrijven zelf. Een win-win situatie. De organisatie achter het keurmerk zet zich al meer dan tien jaar (als sociale ondernemer) in voor het goede doel.

‘Erg leuk en positief dat het Keurmerk ook bij onze stichting is uitgekomen,’ aldus bestuur van Stichting De Hond Kan De Was Doen  ‘We onderschrijven de oproep van het Keurmerk aan bedrijven om goede doelen te steunen en meer bewustwording onder bedrijven voor goede doelen te creëren van ganser harte.

Maatschappelijk Verantwoord Ondersteunen (MVO) is belangrijk, de wachtlijst voor assistentiehonden kan altijd korter, tenslotte!  Daarmee kunnen we als vrijwilligersorganisatie weer kinderen en volwassenen met beperking blij maken en een zelfstandiger leven bieden!’

Meer info
Kijk op de website van het Goed Hart Keurmerk >>

Back To Top