Ga naar hoofdinhoud

Even voorstellen

Graag stellen wij u voor aan Pien, een heel vrolijk meisje van 8 jaar en Golden Retriever Jayzy.

Pien is dol op dieren en had een grote wens, een dolfijnenshow zien én kennismaken met hulphonden. Ze wilden zien wat deze superhonden allemaal kunnen.

Tijdens een wensdag van de stichting Make a Wish heeft Pien met haar ouders een bezoek gebracht aan stichting Assistentiehond Nederland.
Het is een geweldige dag geworden want Pien mocht zelf met hond Dana “trainen”. Wat deed Pien dat goed.
Met haar blije karakter en heel lieve stem zorgde Pien ervoor dat hond Dana alles deed wat Pien haar vroeg.
Pien heeft de dag van haar leven gehad op de hondenschool en bleef maar dromen van een hulphond.

Helemaal nu Pien zelf had gezien waar een hulphond haar mee  zou kunnen gaan helpen, wilde ze heel graag zelf ook een hulphond. Een heleboel dingen die ze zelf niet of met moeite kan door haar spierziekte, zou de hond voor haar gaan doen.

Stichting Assistentiehond heeft de handen ineen geslagen met stichting De Hond Kan De Was Doen en zij gaan samen realiseren dat Pien haar eigen hulphond op gaat leiden.
Inmiddels heeft Stichting Assistentiehond een match gevonden tussen Pien en toekomstig hulphond Jayzy. “Deze eerste kennismaking was echt ongelooflijk. Er was sprake van magie tussen Pien en Jayzy. Ik geloof echt in het 6e zintuig van dieren”, aldus Ingrid van Assistentiehond Nederland.

Pien en Jayzy gaan we volgen in hun proces. Beleef met ons mee hoe een dapper vrolijk meisje, met behulp van Jayzy, hulphond in wording samen een hecht team gaan worden.

Wij als stichting De Hond Kan De Was Doen geloven in de teamtraining van Pien en Jayzy en steunen van harte dit project. Door middel van verschillende acties zullen wij dit project financieel ondersteunen. Hierover berichten wij u via onze social media en onze website. Dat kan uiteraard alleen met uw hulp. Met uw gift helpt u ons helpen.

Pien_low_res
Back To Top