skip to Main Content

Butler op bezoek bij Stichting MEO in Alkmaar

Butler, de trouwe Mantelzorg4voeter van Anita Korff de Gidts, was pas op bezoek bij de mensen van de Stichting MEO. Dit bureau verzorgt al vijf jaar lang de website van Stichting De Hond Kan De Was Doen. Het was voor het eerst in al die tijd dat Butler, Anita en twee andere mensen van de stichting op bezoek waren in Alkmaar. Een unieke gebeurtenis om ter plekke een kijkje achter de schermen te nemen bij het internetbureau.

Joost van Stichting MEO zet zijn handtekening op het certificaat.

Certificaat
Het bezoek was erg leuk en zeer nuttig. Namens Stichting de Hond Kan De Was Doen kreeg Joost van Stichting MEO een persoonlijk certificaat voor de trouwe ondersteuning vanuit Stichting MEO. Ook waren er knuffels voor op de bureaus van de medewerkers. Omgekeerd overhandigde Joost namens Stichting MEO doppers aan de mensen van de Stichting De Hond Kan De Was Doen.

Stichting MEO : een ‘social enterprise’
Stichting MEO is een ‘social enterprise’, waarbij talentvolle, creatieve mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt worden geholpen in het opdoen van werkervaring in het creatieve vak om vervolgens door te stromen naar een baan in de creatieve branche.

Online marketing en fondsenwerving
Die missie spreekt Stichting De Hond Kan De Was Doen aan. Voor de stichting verzorgt ‘MEO’ al vijf jaar het technische deel en de vormgeving van de website. Afgesproken is de samenwerking de komende tijd uit te breiden, onder meer met acties op het gebied van online marketing en fondsenwerving.

Anita, Butler en Joost op de foto bij Stichting MEO in Alkmaar.

Werkbezoek
Butler is gewend om op werkbezoek te gaan voor de stichting. Hij is al op vele plekken geweest. Maar Alkmaar dat was nieuw voor hem. Hij had een bezoekje aan de kaasmarkt waarschijnlijk ook wel aantrekkelijk gevonden. Kaas is namelijk zijn lievelingsbeloninkje.

Uiteraard stond Butler als assistentiehond Anita trouw terzijde tijdens het hele bezoek en natuurlijk moesten er foto’s worden gemaakt. Ook daarbij stond Butler vanzelfsprekend zijn mannetje.

Back To Top