skip to Main Content

Butler is niet meer 

Filmpje start na aantal seconden..

Butler kwam ruim 13 jaar geleden in het leven van Anita Korff de Gidts. Vanaf de start vormden Labradoodle Butler en Anita een sterk team, die samen alles aan konden. Ze raakten volledig op elkaar ingespeeld.

Naast het uitvoeren van tal van praktische taken zoals bijvoorbeeld het openen van deuren en helpen met aan en uitkleden gaf Butler zijn onvoorwaardelijke liefde. Dag en nacht waren zij samen en gaf Butler steun en verlichting bij fysieke en mentale pijn. Eén blik was vaak voldoende. Onmogelijk in het kort te benoemen wat hij betekende in het leven van Anita.

Butler was ook trots op zijn werk. Dat straalde hij ook uit als ambassadeur van stichting De Hond Kan De Was Doen. Met zijn vrolijkheid stimuleerde hij vele kinderen tot het organiseren van een sponsorloop. De kinderen kwamen voor een interview en natuurlijk voor een foto met Butler. Hij was dé inspiratiebron voor jong en oud om het verhaal van de stichting te ‘vertellen’. Hoe Butler iedereen charmeerde met wie hij in contact kwam zullen wij nooit vergeten. Mensen werden oprecht blij van hem. Menig presentatie heeft hij gegeven op scholen en tal van anderen gelegenheden en hij deed dat altijd met hetzelfde enthousiasme. Hij heeft veel betekend voor onze stichting en in het bijzonder natuurlijk voor Anita.
Butler kon zijn werk niet neerleggen toen zijn pensioen een feit werd en bleef Anita helpen, de band was sterk.

Butler is in aanwezigheid van Anita overleden en blijft als boegbeeld van de stichting de bekendheid van assistentiehonden ondersteunen.

Back To Top