Ga naar hoofdinhoud

Acties studenten Creative College brengen bijna 5.000 euro op

Studenten van het Creative College van het ROC Midden-Nederland in Utrecht organiseerden in juni diverse acties voor het Goede Doel, in dit geval Stichting De Hond Kan De Was Doen. Dat deden ze om ervaring op te doen voor hun opleiding Events. Op het programma stonden een padeltoernooi in Wijk bij Duurstede, een Voetbalkermis in Renswoude en een Hollandse avond in Maarssen onder de titel Holland Zingt Mee. Een gevarieerd aantal evenementen. De studenten zorgden voor de organisatie, de opbrengsten zijn voor onze stichting. Met alle acties werd bijna 5.000 eutro opgehaald. Wij waren zeer verheugd met deze initiatieven.

Een overzicht van de activiteiten

Padel-toernooi Wijk bij Duurstede bij tennis- en padelvereniging Uitwijk groot succes

Padel en Tennisvereniging Uitwijk heeft de MBO-studenten “Creative College Events” gastvrij ontvangen op hun prachtige locatie. Met mooi weer hebben de deelnemers flink gepadelt! Daarnaast konden mensen via QR-code ook doneren. Bijzonder is om te melden dat er totaal 780 euro voor het Goede Doel Stichting De Hond Kan De Was Doen is opgehaald! Echt fantastisch.  De winnaars Annick Skowronek en Wesley van de Kuijlen en andere spelers kregen mooi gevulde goodiebags met spullen van bedrijven uit Wijk e.o. Het was goed verzorgd!
Ook hulphond Twinkel heeft genoten van alle rondvliegende ballen!!

Voetbalkermis in Renswoude

Jennifer, Maud en Sylvie organiseerden de Voetbalkermis in Renswoude. Wat een geslaagd evenement! Alles was tot in de puntjes verzorgd. Met dank aan alle sponsoren. En dank aan de VV Renswoude voor het beschikbaar stellen van de terreinen.

 

Hollandse Avond onder de titel Holland Zingt Goed in ‘t Schippertje in Maarssen

Lucas Osinga, Merle Meessen en Lucas Naafs zorgden voor de organisatie van dit geslaagde evenement. Ook veel dank aan Menno van café ‘t Schippertje. Een geweldig festijn met een opbrengst van maar liefst € 2.638,32! Dank studenten ROCMNCreativeCollege Utrecht.

Succesvolle samenwerking met het Creative College

Al een aantal jaren organiseren studenten van de MBO-opleiding van het Creative College van het ROC Midden-Nederland in Utrecht acties voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Op deze manier doen ze ervaring op voor hun opleiding ‘Events’. De samenwerking is zonder meer succesvol te noemen. Elk jaar weer worden leuke acties en evenementen bedacht. Voor de studenten om hiermee ervaring op te doen en voor ons als stichting leuke publiciteit en een mooie opbrengst. Dat is ook dit keer weer het geval. Wij danken de studenten voor de organisatie en wensen hen veel succes met het vervolg van hun studie!

 

Back To Top