Nog twee weken te gaan en dan sluit onze winactie ‘HELP IRIS AAN EEN HULPHOND’
Een hulphond zal Iris een stuk vrijheid geven. Zij kijkt er enorm naar uit om een heuse hulphond te mogen hebben die haar komt helpen. Iris zal veel minder afhankelijk zijn van anderen door een hulphond. Als Iris nu bijvoorbeeld de gordijnen open wil doen zal ze moeten wachten tot er iemand komt. Met een hulphond hoeft dat niet meer, hij doet dat met alle plezier voor haar!

En wat als Iris spullen laat vallen vanuit haar rolstoel? En als dat ook nog haar telefoon is zodat zij niemand meer kan waarschuwen in nood? Dan heb je een groot probleem. Tenzij daar die trouwe viervoeter is, die doet niets liever dan de telefoon oprapen. En natuurlijk nog vele andere taken. Hij doet zijn taak met liefde en zonder mopperen, is een heerlijk gezelschap en een uitstekende mantelzorg4voeter!

Waarom doen wij nu een winactie? Wij ontmoette iemand die ons wil ondersteunen bij de sponsoracties door middel van het inzetten van een wasmachine. Daar hebben wij natuurlijk geen nee tegen gezegd. Wij dachten wie wil er nu geen nieuwe wasmachine? Dat is een mooie kans om te gebruiken bij de actie voor Iris. Dus daarom nu geen ‘gewone’ actie, maar eentje met kans op een cadeautje.
Belangrijkste van de actie is natuurlijk om zoveel mogelijk geld in te zamelen dat is de hoofdzaak. We vragen € 10,00 en daarbij maakt de donateur kans op de wasmachine. Wij gunnen Iris natuurlijk van harte dat zij zo snel mogelijk een hulphond zal krijgen.
En dat er iemand een wasmachine kan winnen is heel leuk maar uiteraard wel bijzaak.
De komende twee weken hopen we nog op een flinke eindspurt. Tot 25 mei kunt u nog doneren.

knopje

Zou het niet mooi zin als Iris haar nieuwe huisgenootje over niet al te lange tijd kan verwelkomen?


Wat Iris betreft kan het niet
snel genoeg gaan!