skip to Main Content

VanderLinden Building Solutions is nieuwe sponsor

VanderLinden Building Solutions uit Veghel is een van de nieuwe sponsors van Stichting De Hond Kan De Was Doen. Het bedrijf ontving daarvoor ons MVO-certificaat. Uiteraard bedanken we Van der Linden Building Solutions heel hartelijk voor hun steun, want dat is op dit moment hard nodig om de wachtlijst korter te maken.

Profiel VanderLinden Building Solutions

VanderLinden – merk van VINCI Energies – is totaalleverancier op het gebied van technische installaties en technische dienstverlening. ‘Wij geloven dat gebouwen zich moeten aanpassen aan de mensen die zich erin begeven, kortom; bringing buildings to life! Daarom optimaliseren wij gebouwen en terreinen zodat ze slim, duurzaam, comfortabel en veilig zijn. Dit doen we middels advies, ontwerp, realisatie, onderhoud, beheer en renovatie van technische installaties. Hierdoor ontzorgen wij onze klanten, waardoor zij zich kunnen concentreren op hun primaire proces,’ schrijft het bedrijf op de website. Kernwoorden zijn ‘slim’, ‘comfort’, ‘duurzaam’ en ‘veilig’.

Dank

Philip Korff De Gidts, onze voorzitter, bedankte VanderLinden voor de steun via LinkedIn. ‘Mooi dat ook dit bedrijf ons een zeer warm hart toedraagt. Zeker in deze tijd is elke vorm van financiële steun meer dan welkom.’

 

 

Back To Top