skip to Main Content

Statiegeldactie Jumbo Hilversum levert meer dan 500 euro op

De statiegeldactie bij Jumbo Van Dam & Schoonhoven in Hilversum heeft een heel mooi bedrag opgeleverd: € 538,64. Het is het hoogste bedrag tot dusver dat in één maand via een statiegeldactie voor Stichting De Hond Kan De Was Doen bij elkaar is gebracht. De actie was in de maand november.

De ondernemers Carl van Dam en Sipke Schoonhoven hebben in Hilversum twee filialen: een aan de Stephensonlaan en een aan de Larenseweg. In beide filialen konden mensen hun emballagebon doneren aan Stichting De Hond Kan De Was Doen. In het laatstgenoemde filiaal komen gemiddeld per week 27.000 mensen hun boodschappen doen.

 

Elianne de Haan neemt namens Stichting De Hond Kan De Was Doen de cheque in ontvangst.

 

Statiegeldacties: een initiatief van onze ambassadeur Elianne de Haan

Onze ambassadeur Elianne de Haan initieert voor Stichting De Hond Kan De Was Doen zeer regelmatig statiegeldacties bij supermarkten in het midden van het land. Zo ook in Hilversum. Elianne zet zich al vanaf 2014 in voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Ze doet dat door supermarkteigenaren en -managers te benaderen met de vraag of ze willen meewerken aan een actie om emballagegeld te doneren aan het goede doel, Stichting De Hond Kan De Was Doen. En met succes, want de afgelopen jaren hebben veel Jumbo- en Albert Heijn supermarkten in de regio meegewerkt.

Alle donateurs alvast heel hartelijk bedankt! En ook de supermarktmanagers voor de medewerking. En natuurlijk zijn we erg trots op Elianne! Want zij verrast ons keer op keer met hele mooie acties en initiatieven.

Eerder in 2020 hadden we ook een interview met Elianne. Lees hier haar verhaal >>

Back To Top