Ga naar hoofdinhoud

Meer dan 500 aan statiegeld voor het goede doel

Doneer statiegeld aan Stichting De Hond Kan De Was Doen

U kent ze waarschijnlijk wel: bij het inleverpunt van lege flessen staat een box om uw statiegeldbon te doneren aan een goed doel. Stichting De Hond Kan De Was Doen is een van die goede doelen. En daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Want alle bijdragen helpen om de wachtlijst voor een assistentiehond te verkleinen. De afgelopen zes weken liep er een actie bij Jumbo in Zeist. De opbrengst was meer dan € 500!

De actie was geïnitieerd door onze ambassadeur Elianne de Haan. Elianne zet zich al vanaf 2014 in voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Ze doet dat door supermarkteigenaren en -managers te benaderen met de vraag of ze willen meewerken aan een actie om emballagegeld te doneren aan het goede doel, Stichting De Hond Kan De Was Doen. En met succes, want de afgelopen jaren hebben veel Jumbo- en Albert Heijn supermarkten in de regio meegewerkt. De laatste keer bij Albert Heijn in Bunnik leverde het zelfs een zeer fraai bedrag op van € 503,75.

Alle donateurs alvast heel hartelijk bedankt! En ook Albert Heijn voor de medewerking. En natuurlijk zijn we erg trots op Elianne! Want zij verrast ons keer op keer met hele mooie acties en initiatieven.

 

 

Back To Top