Ga naar hoofdinhoud

Sanne en Layla geslaagd voor de basistest

Sanne en haar assistentiehond zijn geslaagd voor hun basistest. Een mooie mijlpaal. Sanne is er erg blij mee. Nu op naar het volgende doel in hun opleiding. Sanne stuurde ons onlangs een update hoe het met hen gaat. Sanne en Layla worden met hun opleiding financieel ondersteund door Stichting De Hond Kan De Was Doen.

‘Hoi’, zegt Sanne enthousiast, ‘we zijn geslaagd voor de basistest! Voor de dingen waar we iets minder op hebben gescoord, hebben we goede feedback gehad en dus we kunnen weer aan de slag.

Met Layla in de trein

Verder zijn we een tijdje geleden een weekendje naar mijn tante in Utrecht geweest, dit was nog wel een hele onderneming. Layla vindt de trein op zich prima, ze stapt zonder problemen in, maar wanneer we willen gaan zitten blijken de prullenbakjes heel eng te zijn. Voor Layla (en dus ook voor mij) was dit een behoorlijk stress punt. Daarna zijn we naar een concert geweest in Tivoli Vredenburg maar dit was toch echt teveel voor Layla, ze ging erg blaffen tijdens het applaus en een tijd later ook tijdens het concert zelf dus toen zijn we weggegaan. Het was best een stressvol uitje maar ik heb er wel van geleerd dat we niet zo veel achter elkaar moeten doen.

Het is wel heerlijk dat Layla inmiddels zonder problemen de trap op en af kan. De afgelopen weken ging het wat moeilijker tussen Layla en mij maar gelukkig heb ik het idee dat we weer uit het dal aan het kruipen zijn. Hopelijk ligt dat snel achter ons.’

 

 

Back To Top