Ga naar hoofdinhoud

Opbrengst RAGweek: ruim 21.000 euro!

De RAGweek van de Nijmeegse studenten heeft voor Stichting De Hond Kan De Was Doen € 21.172,99 opgebracht. Een fantastisch bedrag. De opbrengst werd bekendgemaakt op een speciale bijeenkomst op 22 juni in Nijmegen. Eenzelfde bedrag was er voor Right to Play, het andere goede doel waarvoor de Nijmeegse studenten zich dit jaar hebben ingezet.

Opbrengst is boven alle verwachtingen
De opbrengst van alle acties is boven alle verwachtingen. Normaal gesproken vinden er allerlei acties en activiteiten plaats in samenwerking met de Nijmeegse horeca, maar dat kon dit jaar niet vanwege de coronamaatregelen en de gedwongen sluiting van alle horecagelegenheden. Veel activiteiten vonden online plaats. Niet zonder succes, zo bleek tijdens de bekendmaking van het eindbedrag.

Namens Stichting De Hond Kan De Was Doen was voorzitter Philip Korff de Gidts aanwezig om het bedrag symbolisch in ontvangst te nemen. Philip: ‘Knap hoe het bestuur van de RAGweek Nijmegen in coronatijd creativiteit en digitaal doorzettingsvermogen heeft weten te combineren tot dit grote succes. Flabbergasted, werkelijk!’

Over de RAGweek
De RAGweek is een jaarlijks terugkerend evenement waarin studenten zich in zetten voor het goede doel. Elk jaar wordt een nationaal en een internationaal doel gekozen. Stichting De Hond Kan De Was Doen is voor 2021 het nationale goede doel, Right to Play het internationale doel. Tijdens de RAGweek worden er allerlei activiteiten georganiseerd in samenwerking met tientallen studenten-, studie- en studentensportverenigingen.

Hoogtepunt was de RAGweek. Die was dit jaar van 8 tot en met 15 april. De officiële start was op 8 april via een livestream vanuit de Radboud Universiteit in Nijmegen.

Kijk ook eens op de Kijk op op de Facebook-pagina van de RAGweek. De link vind je hier »

 

 

 

 

Back To Top