Ga naar hoofdinhoud

Mirjan de Heus is onze nieuwe penningmeester

Mirjan de Heus is benoemd tot nieuwe penningmeester van Stichting De Hond Kan De Was Doen. Mirjan volgt in het bestuur Bim Bensdorp op. Bim was vele jaren als penningmeester verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken, maar hij heeft zijn functie wegens ‘pensionering’ neergelegd.

Mirjan is woonachtig in de regio Utrecht. In het dagelijkse leven is ze werkzaam als bestuurssecretaris van de Stichting Frion in Zwolle. Mirjan heeft een lange staat van dienst als manager en bestuurssecretaris, met name bij zorg- en welzijnsorganisaties.

Afscheid van Bim Bensdorp

‘Met enige weemoed en vooral heel veel dankbaarheid voor zijn geweldige bijdrage voor Stichting De Hond Kan De Was Doen hebben wij afscheid genomen van onze penningmeester Bim Bensdorp. Bim heeft binnen ons bestuur en daarbuiten veel waardevol werk verricht. Zijn prachtige werk wordt overgenomen door Mirjan de Heus. Wij zijn heel blij Mirjan te verwelkomen en hopen op een fijne en lange samenwerking,’ liet voorzitter Philip Korff De Gidts via de sociale media weten.

Bim blijft wel actief voor onze stichting. Hij is toegetreden tot de Raad van Advies, een college dat het bestuur adviseert over tal van zaken.

 

 

 

Back To Top