skip to Main Content

Jessica en Jaimy: de kunst van het loslaten van de leverworst

Stichting De Hond Kan De Was Doen steunt Jessica en haar Golden Retriever Jaimy met hun opleiding. Het is een van de teams die wij helpen. Jessica stuurde onlangs weer een bericht om te vertellen hoe het gaat. Het team is inmiddels vier maanden in training bij Bultersmekke Assistancedogs

x

De leverworst

‘Intussen zijn we een maand of 3 aan het trainen met Jessica van BMA en zij is super tevreden. Ik ben heel veel met Jaimy naar winkels en restaurants geweest en ook naar een dierentuin. Daar trainen wij het negeren van mensen en dieren, niet snuffelen in de schappen of van de grond eten maar ook beginnen we al een beetje te werken aan onze teamtaken. In de winkels wil Jaimy nu ook dingen aanpakken en meenemen naar de kassa. Maar het loslaten gaat nog niet geweldig. Daarmee zijn we nog druk aan het trainen. Moet er wel bij vermeld worden dat Jaimy op dat moment een stuk leverworst in de bek had, ikzelf vond het knap dat ze het überhaupt los liet.

Ook oefenen we in de stad lopen met veel mensen en andere honden in onze buurt. Dat gaat redelijk goed. Dat is voor ons allebei een leerproces, maar wel fantastisch om dat samen te kunnen en mogen doen.

Dankzij de geweldige steun van Stichting De Hond Kan De Was Doen.

Dank jullie wel en tot de volgende update ‘

Ter info

Jessica en Jaimy worden met de opleiding financieel geholpen door Stichting De Hond Kan De Was Doen. Momenteel ondersteunen we 14 teams met hun opleiding. Maar de wachtlijst is veel langer. Wilt u ook meehelpen? Steun ons dan met uw bijdrage. Hartelijk dank.

Back To Top