skip to Main Content

Jessica en Jaimy volop in training

Stichting De Hond Kan De Was Doen steunt sinds kort Jessica en haar Golden Retriever Jaimy met hun opleiding. Het is een van de twaalf teams die wij momenteel helpen. Jessica stuurde onlangs een bericht om zich voor te stellen en te vertellen hoe het gaat.

‘Hallo, mijn naam is Jessica Vos-Reinink en ik vorm een team samen met onze Golden Retriever Jaimy van nu 1 jaar en 2 maanden. Wij zijn sinds kort bezig met de training van BMA en het is nu al een fantastisch proces, waarbij het niet alleen voor Jaimy een leerproces is maar ook zeker voor mij als baasje. Dankzij de gerichte training krijg ik nu veel meer contact met haar en dat is mooi om te zien.  Ook gaat Jaimy met mij mee naar winkels, supermarkten, restaurant en het activeringscentrum waar ik regelmatig naar toe ga.

We zijn zelfs deze week naar het ziekenhuis geweest en zelfs daar kon Jaimy haar rust vinden. Ook zijn we begonnen met het aanleren van de vaardigheden die horen bij de basistest.

Volgens mijn instructrice Jessica Sanders beheerst Jaimy al enige basisvaardigheden heel goed maar uiteraard heeft Jaimy haar zwakke plekken. Maar daar is de training dan weer voor. Wij zijn ontzettend trots op onze meid dat ze in zo’n korte tijd al relatief veel doet. En dit alles is mogelijk gemaakt door Stichting De Hond Kan De Was Doen.’

Ter info

Jessica en Jaimy worden met de opleiding financieel geholpen door Stichting De Hond Kan De Was Doen. Momenteel ondersteunen we meer dan 12 teams met hun opleiding. Maar de wachtlijst is veel langer. Wilt u ook meehelpen? Steun ons dan met uw bijdrage. Hartelijk dank.

Back To Top