skip to Main Content

Van harte gefeliciteerd!

Wilt u iemand verrassen op zijn of haar verjaardag?

Mogen wij u feliciteren met uw verjaardag? En u wilt u op afstand anderen feliciteren?

Elk jaar ontvangen we giften van mensen die geld hebben ingezameld voor hun verjaardag en dat aan het goede doel willen schenken. Zoals Stichting De Hond Kan De Was Doen. Al die giften bij elkaar opgeteld gaat het jaarlijks zeker om het fraaie bedrag van € 3.000!

Vaak is de reden dan dat men niet weet wat te vragen als cadeau en dan is een donatie aan Stichting De Hond Kan De Was Doen een heel mooi alternatief.

Superblij met donaties
Natuurlijk zijn wij als stichting superblij met deze donaties. We kunnen met name kinderen en volwassenen met een beperking blij maken en helpen de training met hun assistentiehond te financieren, want een assistentiehond kan voor mensen met een beperking van onschatbare waarde zijn.

Bedankt voor uw hulp
Veel van de giftgevers willen liever niet met naam en toenaam worden genoemd en dat is vanzelfsprekend te respecteren. Toch leek het ons leuk als stichting om iedereen in het algemeen te bedanken. Daarom expliciet: bedankt voor uw hulp!

Beste meneer of mevrouw.

Ik heb een heel leuk feestje gevierd vanwege mijn verjaardag. Ik wist niet wat ik moest vragen als cadeau. Ik heb eigenlijk alles al.

Ik heb daarom geld ingezameld voor jullie stichting, jullie doen mooi werk voor kinderen met beperking en ga dus een bedrag van 250 euro naar jullie overmaken.

Graag ontvang ik van u een bericht van ontvangst van het bedrag.

Met vriendelijke groet,

familie Jansen

Felicitatievideo’s
Middelbare schoolleerlingen hebben voor onze stichting in het kader van hun maatschappelijke stage felicitatievideo’s gemaakt voor iedereen  die ons steunt of heeft gesteund. Hieronder vindt u de links:

De filmpjes mogen worden gedeeld via uw sociale media, als er jarigen in uw omgeving zijn… de jarige kan volume op 100% zetten, genieten van het lied…. en er wordt reclame voor Stichting De Hond Kan De Was Doen gemaakt!

Dubbel effect!

Hoe te delen?

Kopieer de link van het verjaardagslied dat u wilt delen: plaats de link op de Facebookpagina van de jarige… de hele familie zal daar mee genieten en de jarige is op afstand gefeliciteerd.

Voor alle jarige dames:

Video link: https://www.youtube.com/watch?v=8X-s78-U-sU

Voor alle jarige ouderen: een feestmars:

Video link: https://www.youtube.com/watch?v=-tx_v1M1sL4

Voor jongeren in het algemeen de rock-versie:

Video link: https://www.youtube.com/watch?v=FHyjdkJqpJs

Of de Normaal-versie:

Video link: https://www.youtube.com/watch?v=KbV__ByS45c

Back To Top