Ga naar hoofdinhoud

Elianne de Haan wil in gesprek met managers van supermarkten

Elk jaar worden er in supermarkten statiegeldacties gehouden voor Stichting De Hond Kan De Was Doen als het goede doel. Onze ambassadeur Elianne de Haan coördineert deze acties. Ze is er druk mee, maar het is niet voor niks. Begin dit jaar bracht een statiegeldactie bij de Albert Heijn-winkel in het centrum van Zeist nog een bedrag van ruim €145 op. Voor de komende maanden is de agenda voor ons nog leeg, want er is veel animo voor dit soort acties van andere organisaties. Eliane doet verslag van de stand van zaken.

Veel winkels zijn voor dit jaar al helemaal vol geboekt en sommige winkels zijn zelfs al bezig met de planning van 2024, laat Elianne weten. ‘Dit betekent dat ik niet alleen voor dit jaar druk winkels aan het zoeken ben, maar ook dat ik al afspraken heb staan voor 2023 en zelfs al een onder voorbehoud voor 2024!  Het goede nieuws is dat we in mei van dit jaar wel op de planning staan bij twee winkels. Het zijn oude bekenden waar wij al vaker het goede doel  van de maand zijn geweest namelijk:
– Albert Heijn Bunnik
– Albert Heijn Woudenberg

Hier zijn we ontzettend blij mee.’

Statiegeldacties: een initiatief van onze ambassadeur Elianne de Haan

Onze ambassadeur Elianne de Haan initieert voor Stichting De Hond Kan De Was Doen zeer regelmatig statiegeldacties bij supermarkten in het midden van het land. Elianne zet zich al vanaf 2014 in voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Ze doet dat door supermarkteigenaren en -managers te benaderen met de vraag of ze willen meewerken aan een actie om emballagegeld te doneren aan het goede doel, Stichting De Hond Kan De Was Doen. En met succes, want de afgelopen jaren hebben veel supermarkten in de regio meegewerkt.

Alle donateurs alvast heel hartelijk bedankt! En ook de supermarktmanagers voor de medewerking. En natuurlijk zijn we erg trots op Elianne! Want zij verrast ons keer op keer met hele mooie acties.

Eerder hadden we ook een interview met Elianne. Lees hier haar verhaal >>

Oproep

Leest u dit bericht en heeft u tips of weet u een supermarkt in uw buurt waar we zouden kunnen aankloppen voor een statiegeldactie? Laat het ons weten en stuur een bericht naar bestuur@dehondkandewasdoen.nl.

 

 

Back To Top