skip to Main Content

Doneer uw statiegeld aan het goede doel

U kent ze wel: bij het inleverpunt van lege flessen staat een box om uw statiegeldbon te doneren aan een goed doel. Stichting De Hond Kan De Was Doen is een van die goede doelen. En daar zijn wij natuurlijk erg blij mee. Want alle bijdragen helpen om de wachtlijst voor een assistentiehond te verkleinen. De afgelopen jaren zijn er bij diverse supermarkten acties geweest. En die waren succesvol.

 

 

Tot en met oktober was er een actiegeldactie bij Albert Heijn in Woudenberg. Het bedrag dat de actie heeft opgebracht, wordt binnenkort bekend. Inmiddels is er al weer een nieuwe actie gestart, en wel bij Albert Heijn in Hilversum. Wij zijn erg blij met alle acties van de afgelopen tijd en natuurlijk met de opbrengsten.

Eerder werden we met acties al geholpen door de Jumbo in Zeist (opbrengst € 166,90), Albert Heijn in Doorn (opbrengst € 90) en Jumbo Timmers in Doorn. Deze actie bracht maar liefst € 408,30 op. Dit is het op een na grootste bedrag dat deze supermarkt ooit heeft opgehaald voor het goede doel. De cheque met dit fraaie bedrag is onlangs door Jumbo Timmers overhandigd aan onze voorzitter Philip Korff De Gidts.

 


Statiegeldacties: initiatief van onze ambassadeur Elianne de Haan

Al deze acties zijn geïnitieerd door onze ambassadeur Elianne de Haan. Elianne zet zich al vanaf 2014 in voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Ze doet dat door supermarkteigenaren en -managers te benaderen met de vraag of ze willen meewerken aan een actie om emballagegeld te doneren aan het goede doel, Stichting De Hond Kan De Was Doen. En met succes, want de afgelopen jaren hebben veel Jumbo- en Albert Heijn supermarkten in de regio meegewerkt.

Alle donateurs alvast heel hartelijk bedankt! En ook de supermarktmanagers voor de medewerking. En natuurlijk zijn we erg trots op Elianne! Want zij verrast ons keer op keer met hele mooie acties en initiatieven.

Eerder dit jaar hadden we ook een interview met Elianne. Lees hier haar verhaal >>

 

Back To Top