skip to Main Content

Bijna 9300 euro voor Stichting De Hond Kan De Was Doen

Een enorme opbrengst, kun je wel stellen. De sponsorloop van de kinderen van Kindercentrum De Schatkamer in Zwolle bracht het fantastische bedrag van € 9.284,87 op. De cheque met daarop het bedrag werd aan het begin van de schoolvakantie officieel getoond. Daarbij waren ook Resa en haar hulphond Bruno. Resa is nauw betrokken geweest bij de sponsorloop op haar oude basisschool. Ze was bij de presentatie en ze was bij de presentatie van de cheque. Ook haar zusje was hierbij aanwezig. Zij zit momenteel op KC De Schatkamer en liep met Bruno mee met de sponsorloop. Op de foto ook Meriam Diepeveen, een van de initiatiefnemers van de sponsorloop.

Stichting De Hond Kan De Was Doen is natuurlijk enorm blij met de opbrengst van de sponsorloop. De opbrengst komt ten goede aan een van de vier nieuwe projecten die de stichting na de zomer start. Hierbij is ook weer een meisje uit Zwolle, net als Resa (en Bruno). Naar verwachting start dit traject komend najaar.

Wilt ook een sponsorloop of een andere activiteit organiseren? Dat kan. Neem dan contact met ons op via het contactformulier. We zijn er erg blij mee.

 

 

 

Back To Top