skip to Main Content

Anita wint Bronzen Venus van Milo

Groot was de verrassing toen Anita tijdens de uitreiking van de Gouden Venus van Milo hoorde dat ze bij de eerste drie was geeindigd.  Eenmaal op het podium in de Paterskerk in Eindhoven werden de eerste, tweede en derde plek, bekend gemaakt door de directeur van DELA goededoelenfonds, dhr. Edzo Doeve.

Uitreiking Bronzen Venus van Milo aan Anita

Anita was de gelukkige winnares van de Bronzen Venus van Milo! Ze straalde bij de uitreiking van de award. Hiebij kreeg zij een bedrag van € 2500,- voor haar goede doel,  stichting De Hond Kan de Was doen, waar zij zich al jaren vol overgave vrijwillig voor inzet. Ontzettend blij sprak ze haar dank uit, voor deze eervolle waardering, de vele stemmen die ze kreeg en het mooie bedrag wat ze kreeg. Rienk Rozema, van World Servants Onbeperkt kreeg de Zilveren Venus van Milo en  Birsen Başar, ambassadrice van de Nederlandse Vereniging voor Autisme won de Gouden Venus van Milo.

Samen met de directie van DELA, trots met de gewonnen awards.

Met de verkiezing van de Gouden Venus van Milo wil het DELA goededoelenfonds mensen met een beperking in het zonnetje zetten. Het fonds draagt met het thema Onbeperkt! bij aan projecten waarin mensen met een beperking als vrijwilliger iets goeds doen voor een ander. Zij geven op die manier meer betekenis aan hun leven en zijn tegelijk van enorme waarde voor de maatschappij.

Op de vraag waar Anita het geld voor gaat gebruiken hoeft ze geen seconde na te denken. “De mensen op onze wachtlijst, die hebben het hard nodig.”

Back To Top