skip to Main Content

Win-actie: Een hulphond voor Iris. Doneer 10 euro of meer en maak kans op een wasmachine met iDos van Bosch. Iris van der Sluis wil graag een hulphond.

Met een bedrag van 18000 euro kan Iris, 29 jaar, een hulphond bekostigen. Vriendin Danielle den Hertigh probeert dit voor elkaar te krijgen met een “Drop je dop voor Iris” actie op Facebook. Voor iedere kilo doppen krijgen zij 25 cent. Een grote klus! Als je bedenkt hoeveel doppen er nodig zijn voor een hulphond. Stichting De Hond Kan De Was Doen vindt dit zo’n belangrijk én vooral mooi initiatief dat we graag helpen! Met een hulphond zal Iris onafhankelijker worden. De hulphond zal haar gaan ondersteunen met allerlei praktische handelingen. Van het oprapen van de dingen die zij laat vallen tot het bedienen van de lichtknopjes en het helpen met aan- en uitkleden. Daarnaast krijgt Iris een maatje voor het leven een grote emotionele steun. Bosch heeft ons nu een geweldige kans geboden. Wij hebben een wasmachine met iDos van Bosch gekregen die wij mogen inzetten voor onze doelstelling. Wij gaan hier dan ook dankbaar gebruik van maken en doen dit nu voor Iris.

Voor een donatie van 10 euro of meer maakt u kans op deze wasmachine met iDos van Bosch. Wij hopen op een groot respons van uw kant om zo Iris en Danielle te helpen.

Doneren

Hoe mooi zou het zijn als we samen kunnen zorgen dat Iris straks een gespreid mandje kan klaarzetten voor haar nieuwe maatje.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Help ons helpen

fc-ico1 tw-ico1

Back To Top