Ga naar hoofdinhoud

Actie warm hart van KRO-NCRV: stem op ons. Het kan nog steeds!

Als Stichting De Hond Kan De Was Doen zijn wij een van de Erkende Goede Doelen van de Actie warm hart van KRO-NCRV. Als veel mensen op ons stemmen, kunnen we een hele mooie donatie in de wacht slepen. Zelfs wel tot € 10.000. Dat zou geweldig zijn, want daarmee zouden we weer iemand heel blij kunnen maken door het financieren van de teamtraining van mens en assistentiehond.

Over Actie Warm hart

KRO-NCRV steunt voor het zesde jaar op rij met Actie warm hart initiatieven die bijdragen aan een toekomstbestendige samenleving. Een samenleving die eerlijker, liever en groener is.
‘We horen graag wat er leeft in ons land en wat jij belangrijk vindt. Met Actie warm hart krijgen goede doelen die door het publiek zijn ingediend aandacht en uiteindelijk wellicht een donatie. En jij kan hier invloed op hebben. Stem nu op jouw favoriete goede doel. Want dan maken zij kans op die donatie van €10.000, €5.000 of €2.500. Zo bouwen we samen aan de wereld van morgen.’

Helpt u mee?

Helpt u mee door op ons te stemmen? Het proces is heel simpel en u zit verder nergens aan vast. Wij zouden er erg mee geholpen zijn. Stemmen kan tot 5 april.

Alvast hartelijk bedankt!

Back To Top