Kerstpakket voor hondenTijdens de bedrijfsbeurs, Wijk in Bedrijf werden de eerste contacten gelegd voor een leuke decemberactie. Kerst 2015 kan iedere hondenbezitter zijn of haar viervoeter verwennen met een eigen Kerstpakket. Karen Bos, zelf ook hondenliefhebster, met de website www.dehondmagmee.nl  was gelijk bereid deze actie te sponsoren. Karen heeft tevens een bedrijf in Kerst- en relatiegeschenken.

Deze actie is echter meer dan alleen een leuk gebaar naar de trouwe huisgenoot. Met de opbrengst hiervan steunt men ook de opleidingen van hulphonden die wij als Stichting De Hond Kan de Was Doen financieren.

kerstpakketje honden CommunikaatieWij hebben wachtlijsten en willen graag mensen veel sneller kunnen helpen met het starten van hun teamtraining. Met het bestellen van een kerstpakket helpt u de wachtlijsten korter te maken. De opleiding van hulphonden is een kostbare zaak. De ziektekostenverzekeraars vergoeden vaak niet, of maar gedeeltelijk. Wij zijn voortdurend op zoek naar sponsors en altijd bezig met actie’s om gelden te genereren.

Tijdens de Kerst samen genieten van een kerstpakket met onze honden. U kunt natuurlijk een kerstpakket bestellen voor uw eigen hond(en). Maar denkt u ook eens aan de honden van uw familie en vrienden. Bent u werkgever geef dan eens een heel origineel cadeau voor uw honden-liefhebbend personeel.
Het kerstpakket is te koop via www.dehondkandewasdoen.nl/product/hondenkerstpakket

Like ons ook: facebook.com/dehondkandewasdoen/