Het doel van deze organisatie is de verbinding te leggen tussen lokale initiatieven in Nederland en particulieren, ondernemers en bedrijven die graag een gedeelte van hun geld schenken aan, of investeren in, een lokaal initiatief of goed doel in hun directe omgeving.

De Goede Doelen Bank beoogt ontwikkelingswerk in Nederland, en geloven dat er genoeg geld beschikbaar is, en dat het heel goed mogelijk is dat goede doelen ondersteund worden door geld of kennis uit hun directe omgeving.Er zijn veel mensen en bedrijven die graag willen schenken en ook een heleboel fantastische goede doelen, initiatieven en projecten in Nederland, maar deze twee groepen kunnen elkaar niet goed vinden.

De Goede Doelenbank

Iris Berger is organisator en initiatiefnemer van de Goede Doelen bank.
Voor haar is de Goede Doelen Bank een samenkomst van alles wat ze kan en alles waar haar interesse ligt. Ze heeft hart voor projecten die ontstaan en worden opgezet, of er nou geld is of niet, omdat er een oodzaak bestaat.
Iris heeft al op veel vlakken werk verricht, van actrice tot projectmanager, en is sinds 2004 zelfstandig ondernemer.
Een van de dingen waar ze in uitblinkt, is mensen met elkaar verbinden. Voor haar valt binnen het leiden van de goede doelen bank alles op z’n plek.

Afgelopen maand zijn wij na beoordeling opgenomen in de lijst van de goede doelen bank Nederland, zie link http://degoededoelenbank.nl/item/hond-kan-was-doen/

Goed nieuws!? Nee, grandioos nieuws!