Hallo, ik ben Dominic van Arnhem, 21 jaar.

Voor mijn opleiding hospitality management, woon ik tijdelijk in Leeuwarden. Sinds kort ben ik werkzaam voor Stichting De Hond Kan De Was Doen. Een super vrijwilligers baan!
Binnen de stichting wil ik mij vooral gaan focussen om meer bekendheid te gaan geven aan de stichting. Met name wil ik dit doen in het noorden van het Nederland waar ik meer mensen kennis wil laten maken met De Hond Kan De Was Doen.

Ook ga ik mij inzetten op het organiseren van sponsorevenementen voor deze geweldige organisatie.Via een vriendin ben ik in aanraking gekomen met de stichting. Toen zij vertelde over haar ervaringen en de belevingen die de mensen met hun hulphonden hebben, wist ik gelijk dat dit ook iets voor mij zou zijn. Ik heb een sollicitatie gestuurd en dat heeft geresulteerd dat ik nu als aspirant-ambassadeur van Stichting De Hond Kan De was Doen het mooie werk van de stichting uit mag dragen. Hopelijk kan ik de aankomende jaren veel voor de stichting gaan betekenen en kan Stichting De Hond Kan De Was doen een verschil maken voor mensen die een hulphond nodig hebben!

Hartelijke groet,

Dominic